Succes voor concept CampoLife

– advertorial –

 

kampeerzaken.nlCampoLife in Heinenoord is begin 2010 opgericht als voortzetting van het eerdere CampoWorld.

 

Omdat de kampeerbranche zich voortdurend ontwikkelt profileert CampoLife zich op een geheel eigen en frisse manier waarbij de kampeerliefhebber meer wordt geboden dan alleen een standaard assortiment met caravans en campers. Deze aanpak blijkt tot nu toe behoorlijk succesvol te zijn.


 

CampoLife, gehuisvest in het 8000 m² grote pand van het vroegere CampoWorld, verkoopt niet alleen nieuwe en gebruikte caravans alsmede gebruikte campers maar ook allerlei tenten, accessoires en toebehoren. Er is constant een voorraad van 60 à100 occasions aanwezig waarvan het overgrote deel in de verwarmde showroom staat. Daarnaast bestaat er voor particulieren ook de mogelijkheid om hun caravan of camper in consignatie via CampoLife te verkopen.

 

 

Zoals gezegd, CampoLife biedt meer dan alleen caravans en campers. Zo is er een grote kampeershop ingericht waar de kampeerliefhebber terecht kan voor allerhande kampeerartikelen. Daar is ook een ruim assortiment buitensportartikelen zoals kleding, rugzakken en wandelschoenen aanwezig.

 

De toch al riante kampeershop wordt, samen met de tentenafdeling, binnenkort aanzienlijk uitgebreid, er wordt dan een aparte verdieping van maar liefst 2500 m² voor ingericht. In de tentenafdeling vindt men een uitgebreid assortiment tenten, van een klein lichtgewicht bijzettentje tot een complete familietent, voortent of luifel.

 

Wie nog geen complete kampeeruitrusting aan wil schaffen kan bij CampoLife ook een caravan huren. Het verhuurprogramma bestaat uit jaarlijks nieuw aangeschafte caravans in diverse maten welke alle compleet zijn uitgerust met een voortent, verlengsnoer en gasfles.

 

Het team van CampoLife, onder de bezielende leiding van Arnold Kriens (commercie) en Frans van Esveld (techniek en aftersales), bestaat inmiddels uit 20 mensen.

 

Daarin speelt de serviceafdeling een belangrijke rol. In de onderhoudswerkplaats zijn 9 medewerkers continue bezig met onderhoud en reparatie van caravans en campers. Bij de campers voert CampoLife zelf het campertechnische deel uit, het onderhoud van het voertuiggedeelte wordt ondergebracht bij een gespecialiseerd bedrijf.

 

Verder is CampoLife sinds kort ook dealer van Knaus caravans geworden, zodat het programma, dat al merken als Bürstner, Dethleffs, Eriba en TEC omvatte, nu nog completer is geworden.

 

– advertorial –

Like dit artikel
Tweet dit artikel