Campooz Trekking luifel voor caravans

Campooz Trekking luifel

Campooz introduceert nu ook een Trekking luifel voor caravans

Campooz heeft haar bekendheid voornamelijk verworven door het op de markt brengen van avontuurlijke vouwwagens met een origineel ontwerp. Het assortiment Campooz vouwwagens, dat uit drie modellen bestaat, wordt nu uitgebreid met een caravanluifel.

Hiermee gaat Campooz zich dus ook op een andere doelgroep richten. Ook de caravanluifel kenmerkt zich door het originele, avontuurlijke model. Hij is met name bedoeld voor caravanners die veel rondreizen. Hij kan desgewenst worden uitgebreid met zijwanden.

Trekking luifel

De naam van de nieuwe aanwinst is niet zo origineel dan die van de vouwwagens (Fat Freddy, Lazy Jack en Lola) maar is wel helemaal toepasselijk: Trekking luifel. Je kunt deze caravanluifel in zes verschillende maten krijgen: 275, 300, 325, 350, 375 en 400 centimeter. Deze maat moet net iets kleiner zijn dan het vlakke, rechte gedeelte van het dak of peesrail van de caravan. De diepte van de luifel is altijd 250 centimeter. Campooz gebruikt voor zowel de luifel als de zijwanden 300 grams ripstop katoen. De kleur is altijd beige. Het frame heeft buizen met een diameter van 22/25 mm en weegt 11 kilo, de luifel zelf weegt 8 kilo. Standaard is het frame in staal uitgevoerd, optioneel kun je ook kiezen voor aluminium of carbon.

Zijwanden

Standaard heeft de Campooz Trekking luifel geen zijwanden maar die kun je er los (en eventueel ook achteraf) bij kopen. Er zijn drie soorten zijwanden: dicht, met venster of van horrengaas. De montage van de zijwanden is eenvoudig. Ze zijn namelijk universeel voor links en rechts, je hoeft ze alleen maar aan het frame van de luifel te klikken.

Prijzen

De adviesprijs van de Trekking luifel van Campooz ligt, afhankelijk van de maat, tussen de 595 en 670 euro. De dichte zijwand kost 215 euro, die van gaas 165 euro en die met een venster kost 230 euro. De Campooz Trekking luifels zijn uitsluitend te koop bij caravan- en kampeerspeciaalzaken.

Like dit artikel
Tweet dit artikel