Campoworld stelt koers bij

kampeerzaken.nlOok Campoworld ondervindt de gevolgen van de recessie. Zo is de vorig jaar geopende vestiging in Gouda, gezien de huidige economische situatie, niet rendabel gebleken.

 

Om de dienstverlening op het bekende hoge niveau te houden zal CampoWorld Gouda daarom gaan verhuizen.

Alle activiteiten van deze vestiging (incl. alle onderhoudsafspraken en garanties) worden ongewijzigd overgenomen door de succesvol gebleken vestigingen in Heinenoord en Sassenheim. Met ingang van 1 november zal de verhuizing van Campoworld Gouda voltooid zijn en zullen de activiteiten van Gouda worden geïntegreerd in de vestigingen in Heinenoord en Sassenheim.

 


 

Ook de gevoerde caravan en camper merken zijn en blijven binnen CampoWorld vertegenwoordigd zodat de klanten, behalve de mogelijk iets langere reistijd, geen enkel nadeel van deze verhuizing zullen ondervinden.

 

Voordeel

Er valt bovendien nog het nodige voordeel te behalen, want het liefst neemt CampoWorld natuurlijk niet de gehele voorraad uit Gouda mee. Dat betekent dat een groot deel van het assortiment, bestaande uit zowel nieuwe als gebruikte campers en caravans, alsmede vele kampeerartikelen, uit die voorraad in Gouda tegen bodemprijzen wordt aangeboden. CampoWorld Gouda houdt speciaal daarvoor speciale verkoopdagen op 18, 19 en 20 september.

Like dit artikel
Tweet dit artikel