Campr Outcast: buscamper met extra ruimtelijke indeling

Campr Outcast buscamper

Campr Outcast: buscamper zonder vast toilet voor extra ruimtelijke indeling

De markt voor buscampers blijft zich verder ontwikkelen. Met regelmaat verschijnen er niet alleen nieuwe modellen maar ook geheel nieuwe indelingen. Over het algemeen verlangen we steeds meer comfort van buscampers, maar het in Lijnden gevestigde Campr laat zien welke mogelijkheden je hebt als je daar een beetje van afwijkt.

De nieuwe Campr Outcast is een buscamper die een onconventionele indeling heeft door het ontbreken van een vast toilet. Daardoor heeft de camper een veel ruimtelijkere indeling en dat heeft natuurlijk zijn charmes.

Fiat Ducato

Het basisvoertuig van de Campr Outcast is de bekende Fiat Ducato. Omdat Campr zich vooral toelegt op het ombouwen van bestelwagens tot buscampers zou de klant ook zelf zijn eigen basisvoertuig kunnen aanleveren. Uiteraard kan dit ook de vergelijkbare Citroën Jumper, Peugeot Boxer of Opel Movano zijn. Met deze voertuigen beschikt de camper over een krachtige, betrouwbare motor en een behoorlijke reeks veiligheidsvoorzieningen.

Ontwerpfilosofie

Campr’s benadering van camperontwerp is er een die de nadruk legt op kwaliteit en functionaliteit. Dit komt tot uiting in de Outcast, waarbij het bedrijf heeft gekozen voor een ontwerp dat de gebruiker meer vrijheid geeft in het gebruik van de beschikbare ruimte. Het is een duidelijke weerspiegeling van de bedrijfsfilosofie die streeft naar het creëren van praktische en functionele kampeeroplossingen.

Ruimtelijke indeling

Een van de meest opvallende kenmerken van de Outcast is de ruimtelijke indeling. Door het ontbreken van een vast toilet – er is een vak ingeruimd voor een los chemisch toilet – is er meer ruimte beschikbaar voor zaken als een grotere keuken, extra opbergruimte en een ruimere zithoek.

Dit ontwerp maakt het ook mogelijk om de beschikbare ruimte op een meer flexibele manier te gebruiken, wat vooral handig is voor kampeerders die waarde hechten aan ruimte en functionaliteit.

Het ontbreken van een toiletruimte betekent wel dat je soms wat concessies aan de privacy moet doen. Maar wie dat niet zo’n bezwaar vindt, zal merken dat je er veel ruimte en mogelijkheden voor terugkrijgt.

De Campr Outcast biedt op die manier een nieuw en interessant perspectief in de wereld van buscampers, een waarin de traditionele normen en verwachtingen worden uitgedaagd in het voordeel van ruimtelijkheid, flexibiliteit en gebruiksgemak.

Inspiratiedagen

Voor degenen die de Outcast in het echt willen ervaren, biedt Campr inspiratiedagen aan waar geïnteresseerden een afspraak kunnen maken om de camper te bekijken. Deze dagen geven potentiële kopers de mogelijkheid om een afspraak te maken en het model in het echt te bekijken. Afspraken kunnen eenvoudig worden gemaakt via de website van Campr. Op het moment van schrijven zijn de volgende data beschikbaar: 27 september, 29 september, 10 oktober en 13 oktober.

Like dit artikel
Tweet dit artikel