Online betalen met iDEAL op Camptotal.nl

kampeerzaken.nlSinds vorig jaar is Camptotal ‘online’ met haar webwinkel met accessoires voor de camper en caravan. Het assortiment bestaat oa. uit de merken Fiamma, Linnepe, Heosafe, Axa, Hindermann en nog veel meer.
Camptotal kan van deze merken bijna alle producten leveren en men kan via de website de producten bekijken en bestellen. Als iemand een speciaal product zoekt kan dit speciaal vaak besteld worden, bij gebleken belangstelling wordt het product ook toe aan assortiment toegevoegd. Hierdoor krijgt deze online winkel een zeer eigen karakter dat zich vooral kenmerkt in het grote assortiment camperaccessoires.

 Met trots kan Camptotal melden dat zij op dit moment de enige webwinkel in de kampeerbranche is die betalingen accepteerd via iDEAL. Voor Camptotal zijn de Nederlandse klanten de belangrijkste afnemers, vandaar dat zij het betalen voor deze groep afnemers zo gemakkelijk mogelijk wil maken, en iDEAL is hiervoor dé oplossing. De directe verwerking van de bestellingen via iDEAL is voor alle partijen eenvoudig en betrouwbaar.
Sinds het bestaan van de webwinkel kon men bij Camptotal al betalen middels bankoverschrijving, verzending onder rembours en via Paypal (incl. de bekende creditcards zoals Visa en Mastercard).
Meer informatie over Camptotal is te vinden op www.camptotal.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel