Carasuite vult programma Weinsberg aan

Weinsberg Carasuite model 2018

Carasuite vult programma Weinsberg aan

ZOETERMEER – Ook met Weinsberg gaat het uitstekend. Het merk, dat onderdeel is van het Knaus-Tabbert concern, richt zich op het lagere en middensegment en heeft daar een prima marktpositie.

Voor modeljaar 2018 maakt Weinsberg bekend dat het Duitse merk het leveringsprogramma aan gaat vullen met een nieuwe serie campers, de Carasuite.

Carasuite serie

De Weinsberg Carasuite is een serie half-integraal campers die is afgeleid van de Caraloft serie. Ze worden standaard uitgerust met een hefbed. Door een slimme bouwwijze weet Weinsberg onder dit hefbed nog relatief veel stahoogte te realiseren.

Volgens Weinsberg bedraagt die extra stahoogte maar liefst 15 centimeter. Weinsberg zal de Carasuite leveren in vier verschillende indelingen: 650 MF, 650 MG, 700 ME en 700 MX. Alle indelingen bieden 5 slaapplaatsen en zitplaatsen. De 650 MF heeft er zelfs 6.

Verder zullen de Carasuite campers worden uitgerust met een variabele dinette, een was/toiletruimte met aparte doucheruimte (m.u.v. de 650 MF) en ook een groot keukenblok met voldoende bergruimte. indruk.

Caracompact Edition Pepper

Ook in modeljaar 20188 zal er een Edition Pepper van de Weinsberg Caracompact worden uitgebracht. Weinsberg zal de Caracompact Edition Pepper bovendien in een nieuw jasje steken.Van het vorig jaar geïntroduceerde geïntroduceerde actiemodel werden meer dan 1000 exemplaren verkocht. Het is dan ook allesbehalve onlogisch dat Weinsberg ook komend seizoen weer een Edition Pepper zal voeren. Het model van modeljaar 2018 wordt standaard voorzien van 16” lichtmetalen velgen, een Pioneer EVO multimedia-installatie met geïntegreerde navigatie alsmede Truma iNet om de verwarming en airco via de smartphone of tablet te bedienen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel