Caravalair breidt Allegra Optima-serie uit

Caravalair Allegra Optima 520

Caravalair breidt Allegra Optima-serie uit

De Franse caravanfabrikant Caravelair introduceerde afgelopen zomer de nieuwe Allegra Optima-serie. Deze caravans hebben een bijzonder complete uitrusting en zijn voorzien van een modern front met skyroof en een strakke, kunststof achterzijde.

Toen bestond deze serie nog slechts uit twee modellen. Naar aanleiding van het succes van deze serie wordt deze serie nu uitgebreid met de 520-indeling.

Caravalair Allegra Optima 520

De nieuwe Allegra Optima 520, die we konden bewonderen op de Caravana in Leeuwarden, is een stuk korter dan de eerste twee modellen van deze serie. Door een efficiënt gebruik van de beschikbare ruimte is deze nog steeds verrassend ruim. Voorin de caravan bevindt zich de zitgroep die dankzij het skyroof heerlijk licht is. In het midden van de caravan, aan de linkerzijde, bevindt zich de ruime keuken welke is uitgerust met een grote 140 liter koelkast. Achterin de caravan zijn de badruimte en het grote tweepersoonsbed.

Nog completer

De Allegra Optima 520 is nog completer uitgerust dan de andere twee modellen uit de Allegra Optima serie. Allle modellen uit deze serie hebben behalve het skyroof aan de voorzijde ook aluminium velgen, 2 serviceluiken, een elektrische bediende opstap, een Truma combi-boiler/verwarming op gas en elektriciteit, meerdere grote dakluiken, een oven met grill-functie, een wasemkap en een grote 140 liter koelkast. De Allegra Optima 520 is nog rijker uitgerust met onder meer douchekolom met led-verlichting, HDMI-aansluitingen in slaap- en woonruimte, rail voor keukenaccessoires, een rookmelder en een uitgebreid verlichtingspakket.

Like dit artikel
Tweet dit artikel