Caravan & Camper Beurs Gorinchem groter van opzet

Caravan & Camper Beurs Gorinchem

De Caravan & Camper Beurs Gorinchem is dit jaar groter opgezet

GORINCHEM – Evenementenhal Gorinchem opent op 27 februari t/m 1 maart haar deuren voor de bezoekers van de Caravan & Camper Beurs Gorinchem. Deze beurs vindt dit jaar al voor de vierde keer plaats en blijft ieder jaar bovendien groeien.

Ook dit jaar krijgen de bezoekers weer een aantrekkelijk aanbod voorgeschoteld en zullen ze alvast een voorproefje van de bekende kampeerkriebels kunnen verwachten.

De kampeerders kunnen zich niet alleen volop laten informeren over de mooiste nieuwe caravans en campers, er staan ook diverse campinghouders uit binnen- en buitenland klaar om de bezoekers te informeren over de gebieden welke beslist niet gemist mogen worden. De accessoires en (technische) onderdelen ontbreken uiteraard ook niet. De diverse exposanten zullen hun uitgebreide assortiment met alle plezier tonen en demonstreren.

De betere bestuurder?

Wie zijn de betere camper- en caravanbestuurders, mannen of toch vrouwen? En wie van de twee maakt eigenlijk de meeste brokken met een camper of caravan? Op die vragen hoopt Allround Automotive Solutions (A.A.S.) antwoord te geven na onderzoek onder enkele honderden bestuurders van caravans en campers. De onafhankelijke coöperatie met circa zeventig servicegerichte schadeherstelbedrijven verspreid over heel Nederland, maakt de resultaten van dat onderzoek bekend tijdens de Caravan en Camper Beurs in Gorinchem. Dat gebeurt vrijdagochtend 27 februari om 11.00 uur op de stand van A.A.S.

NKC Kampeerauto van het Jaar

In samenwerking met de NKC is er dit jaar een NKC Kampeerauto van het jaar plein te zien. De Adria Twin 640 SLX, de Bürstner Ixeo Time IT 590 en de Niesmann+Bischoff Flair 920 LE zijn te bewonderen op de NKC Kampeerauto van het jaar plein. Daarnaast organiseert Adria Nederland dagelijks proefritten in de Adria Twin 640 SHX.

Openingstijden en prijzen

De Caravan & Camper Beurs Gorinchem is van 27 februari t/m 1 maart dagelijks geopend van 10.00 – 17.00 uur. De entreeprijs voor een volwassene bedraagt € 7,00, voor kinderen van 6 t/m 11 jaar en mensen met een 65+ pas betaalt men € 3,50 p.p. Het parkeren is gratis.

Like dit artikel
Tweet dit artikel