VVN caravan- en campercontrole in Vaassen

kampeerzaken.nlDe afdeling Gemeente Epe van Veilig Verkeer Nederland houdt op zaterdag 21 april weer de bekende veiligheidscontrole, waarbij niet alleen caravans maar ook campers ter controle kunnen worden aangeboden.

 

De voertuigen worden gecontroleerd op voor de veiligheid essentiële punten zoals de verlichting, koppeling, remmen, wielen, lagers, banden en gasinstallatie. Ook wordt er een vochtmeting uitgevoerd en zal de politie de kentekenbewijzen controleren.


 

Omdat de controle wordt verricht door Bovag gecertificeerd keuringstation van Essen krijgen de deelnemende caravans- en campereigenaren na afloop een BOVAG keuringsrapport en kunnen ze zelf beslissen wat er met de eventuele geconstateerde mankementen moet gebeuren.

De controle wordt verricht door keuringstation van Essen, Talhoutweg 28 te Vaassen. De kosten van deze controle zijn € 25,00. Voor leden van Veilig Verkeer Nederland zijn de kosten € 5,00. Lid worden tijdens de controle kan ook, dan zijn de kosten ook € 5,00. Er is deskundige begeleiding voor het achteruit rijden en inparkeren. Aanmelden kan voor 30 maart via tel. 0578-571907, vol is vol.

Like dit artikel
Tweet dit artikel