Een jas voor je caravan of camper

kampeerzaken.nlWe hebben het allemaal meegemaakt. Net terug van vakantie en meteen flink de bezem door de caravan of camper zodat hij weer glimmend de stalling in gaat. Voor de volgende vakantie haal je caravan weer op en kun je weer opnieuw beginnen….
Logisch, veel stallingen zijn half open, tochtig en stoffig. En als je je caravan of camper buiten stalt weet je zeker dat je straks weer aan de slag kunt.


 Een oplossing hiervoor is het voertuig te stallen onder een hoes. Deze hoes moet dan voldoende wel ademend zijn, anders onstaat er condensvorming tussen de hoes en het voertuig, met alle gevolgen voor dien. Vocht is niet alleen nadelig voor het binnenklimaat van je dierbare recreatiemiddel, ook verkort het de levensduur van je huisje op wielen aanzienlijk.
De kampeerauto en caravan hoezen van Handelsonderneming Memo zijn gemaakt van Tyvek, een stof die wel vocht van binnen naar buiten laat gaan, maar niet andersom. Ook als er sneeuw op ligt blijft dit materiaal ademen, waardoor het dus prima zowel binnen als buiten kan worden gebruikt. Tyvek is bovendien wasbaar in de wasmachine (tot 30 graden zonder wasverzachter).
De camper en caravanhoezen zijn voorzien van openingen (met rits) zodat men altijd het voertuig kan betreden als dat nodig mocht zijn.
Meer info op www.autoproducten.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel