Caravan & Camper Occasion Verkoopbeurs in Ulft

Caravan verkoopbeurs in Ulft

Caravan verkoopbeurs in Ulft

ULFT – Wie in de Achterhoek of de Liemers woont en zijn caravan of camper wil verkopen, zou deze kunnen aanbieden op de Caravan Occasion Verkoopbeurs in de SSP-HAL te Ulft. Deze beurs wordt gehouden op 16 en 17 april van 11:00 tot 17:00.

Iedereen kan deze beurs gratis bezoeken en kan daar een gevarieerd aanbod aan gebruikte caravans, vouwwagens en campers bekijken welke door particulieren worden aangeboden.

Wie zijn caravan, camper of vouwwagen daar ook te koop aan wil bieden kan zich per e-mail opgeven via het e-mailadres caravanbeurs@ssp-hal.nl. Er zijn wel kosten aan verbonden, voor caravans en campers tot 6 meter lengte dient met € 50,= te betalen, indien ze langer dan 6 meter zijn bedragen de kosten voor deelname € 70,00. Na aanmelding ontvangt de kampeerder een aanmeldformulier van de SSP-HAL met verdere gegevens. De deelnamekosten dienen bij retournering van het aanmeldformulier te worden voldaan.

Er is tijdens deze beurs ook voldoende gelegenheid om ervaringen uit te wisselen en elkaar te ontmoeten op het gezellige horecaplein.

Like dit artikel
Tweet dit artikel