Caravancontrole Veilig Verkeer Nederland, Doetinchem

kampeerzaken.nlOok in Doetinchem wordt dit jaar weer de bekende caravancontrole van de regionale afdeling van Veilig Verkeer Nederland gehouden. Deze gebeurt in samenwerking met autoschade-herstelbedrijf Hendriksen.

 

Uitgangspunt is, dat caravan en trekkend voortuig op elkaar zijn afgestemd. Onder voorbehoud vindt de caravancontrole plaats op zaterdag 4 april 2009 van 09.00 tot 16.00 uur. bij Autoschade Herstelbedrijf Hendriksen, Houtmolenstraat 25 te Doetinchem.

 

De caravancontrole is bedoeld voor de caravanbezitters in Doetinchem en omstreken, die wat minder frequent reizen. De controle bestaat uit een algemene controle en controle aan banden, apparatuur, installaties, chassis, carrosserie etc.


 

Men dient op het afgesproken tijdstip voor te rijden met gebruiksklare caravan, inclusief papieren. De kostenbedragen 10 Euro.(gepast!). Men ontvangt naast de controle ook het boekje “Caravan & de Wet”.
 

Aanmelden kan per e-mail of schriftelijk:
p.a. Th. Hendriksen Houtmolenstraat 25, 7008 AP Doetinchem

Met opgave van: naam, hr/mw, tel.nr., volledig adres, geb.datum, kenteken caravan/auto. In de week voor de controle krijgen deelnemers tel. bericht met tijdstip van voorrijden.

Like dit artikel
Tweet dit artikel