Caravancontrole in Doetinchem

kampeerzaken.nlIn Doetinchem wordt dit jaar weer de bekende caravancontrole door de regionale afdeling van Veilig Verkeer Nederland, in samenwerking met autoschade-herstelbedrijf Hendriksen, gehouden. Uitgangspunt is, dat caravan en trekkend voortuig op elkaar zijn afgestemd.

 

Onder voorbehoud vindt de caravancontrole plaats op zaterdag 16 april 2011 van 09.00 tot 16.00 uur bij Autoschade Herstelbedrijf Hendriksen, Houtmolenstraat 25 te Doetinchem.


 

De caravancontrole is bedoeld voor de caravanbezitters in Doetinchem en omstreken. De controle bestaat uit een algemene controle en controle aan banden, apparatuur, installaties, chassis, carrosserie etc.

 

Men dient op het afgesproken tijdstip voor te rijden met gebruiksklare caravan, inclusief papieren. De kosten bedragen 10 euro (gepast!). Men ontvangt naast de controle ook het boekje “Caravan & de Wet”.

 

Aanmelding

Dat schriftelijk of per e-mail: controlevvn@hendriksendoetinchem.nl p/a Th. Hendriksen Houtmolenstraat 25, 7008 AP Doetinchem

Daarbij dient men zijn/haar naam, hr/mw, tel.nr., volledig adres, geb.datum, kenteken caravan/auto op te geven. In de week voor de controle krijgen deelnemers tel. bericht met tijdstip van voorrijden 

Like dit artikel
Tweet dit artikel