Caravancontrole Veilig Verkeer Nederland, Elburg

kampeerzaken.nlOp 17 en 18 april a.s. organiseert Veilig Verkeer Nederland afdeling Elburg/’t Harde in Elburg weer de bekende caravancontrole.

 

Bezitters van een caravan en vouwwagen kunnen deze laten controleren aan de hand van een mede door Veilig Verkeer Nederland opgestelde controlelijst.

 

Helaas gebeurt het nog te vaak dat er het een en ander schort aan de meer dan 700.000 geregistreerde caravans en/of vouwwagens in ons land. Men gaat dan op vakantie met een caravan die niet veilig is, met alle gevolgen van dien. Niet alleen is er het risico dat de vakantie in het water valt, ook de verkeersveiligheid is hier in het geding.


 

Tijdens de Veilig Verkeer Nederland caravancontrole wordt de caravan op belangrijke punten gecontroleerd. Naar aanleiding van deze controle beslist de bezitter dan zelf over eventuele reparaties en/of vervangingen.

 

De controle wordt gehouden op de Gemeentewerf Elburg, ’t Straatje 8 te Elburg. Voor de leden van de afdeling Elburg/’t Harde is de keuring gratis. Niet-leden betalen € 20,00. Leden van andere afdelingen van Veilig Verkeer Nederland betalen voor deze keuring het gereduceerde tarief van € 17,50.

 

De keuring zal grondig worden uitgevoerd met deskundige medewerking van o.a. Politie, Rijksdienst voor het Wegverkeer, Elburg Bandencenter en De Jong Caravans.

 

Tijdens deze dagen vindt u hier tevens leuke stands van onder andere Univé en de Brandwondenstichting. Daarnaast is Optiek Van Veen aanwezig voor een ogentest, zijn er leuke artikelen van de ANWB en heeft Sanders puzzelboeken voor de eerste 75 deelnemers een gratis pakket met puzzelboekjes t.w.v. € 4,99 beschikbaar gesteld.

 

Geïnteresseerden wordt gevraagd zich van te voren aan te melden bij mevrouw H. Nota. Het heeft voorkeur dit per e-mail te doen, maar telefonisch kan ook: 0525-682808.

 

Ook wanneer u geen caravan heeft is het zeker de moeite waard een kijkje te komen nemen. De vrijwilligers van Veilig Verkeer Nederland vertellen graag over hun activiteiten.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel