Caravancontrole in Vaassen

kampeerzaken.nlOp zaterdag 9 april houdt de afdeling Epe van Veilig Verkeer Nederland een caravancontrole in het Mobiliteitscentrum aan de Talhoutweg 28 in Vaassen.

 

Bezitters van een caravan of vouwwagen kunnen zich voor deze controle voor 15 maart aanmelden bij Evert van de Vosse, telefoon 0578-571907.


 

Uiteraard wordt er gekeurd aan de hand van een door Veilig Verkeer opgestelde controlelijst, welke alle belangrijke punten zoals verlichting, koppeling, remmentest, wiellagers, vochtmeting, banden, gaslekkage en dergelijke omhelst.

 

De keuring is gratis voor leden van Veilig Verkeer Nederland, niet-leden betalen 25 euro. Maar wie op deze dag lid wordt van VVN ( de contributie is 25 euro) kan zijn caravan of vouwwagen ook gratis laten keuren. De keuring, waaraan ook de politie en brandweer hun medewerking verlenen, vindt plaats bij Van Essen banden & autoservice. Uiteraard wordt er door de mensen van de VVN ook de nodige voorlichting gegeven, bovendien is er in het pand van De Wilde autoschade een Recreatiemarkt met diverse acties. 

Like dit artikel
Tweet dit artikel