Caravan Salon, Düsseldorf

kampeerzaken.nlDe Caravan Salon in Düsseldorf opent morgen, 30 augustus, haar deuren voor het publiek. Op deze beurs staan ongeveer 2000 caravan, campers, vouwwagens en tenttrailers tentoongesteld. Hiermee is het de grootste tentoonstelling van campers en caravans, welke duurt tot en met zondag 7 september 2008.
Noviteiten zijn er vooral op het gebied van de kleinere kampeerauto’s, accessoires en natuurlijk bij de caravans, zoals de Tabbert Paganini, Hobby La Vita, Hymer/Eriba Sporting, Dethleffs Family, geheel vernieuwde series bij Adria, Bürstner, Dethleffs en T.E.C., en natuurlijk ook de nieuwe HomeStar modellen.
 
Mocht u serieus op zoek zijn naar een nieuwe caravan of kampeerauto of camper kan een bezoekje aan de Caravan Salon absoluut geen kwaad. De afstand vanuit Nederland is niet zo gek groot, Düsseldorf ligt amper 200 kilometer vanaf Utrecht.
Het getoonde aanbod is echter veel en veel groter dan op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. U zou dus een eerste verkenningstocht op de Caravan Salon kunnen doen, daarna wat uitgebreider bij de dealers kijken en vervolgens in oktober de knoop doorhakken op de Kampeer & Caravan Jaarbeurs in Utrecht. Dan heeft u voldoende tijd en gelegenheid om u uitgebreid te oriënteren en te laten informeren en kunt uw nieuwe vakantieonderkomen toch nog ruim op tijd bestellen.
TourNatur
Als u na het bekijken van de 11 hallen van de Caravan Salon nog tijd en benen over heeft, kan u dit jaar in het tweede weekend (5 tot 7 september) zonder bijbetaling de gelijktijdig plaatsvindende wandel- en trekkingbeurs TourNatur bezoeken. Hier kan men zijn uitrusting aanvullen, zich laten inspireren voor wandeltochten, of reizen boeken. De keuze is overigens niet eenvoudig, aangezien er zich maar liefst 5000 reisbestemmingen op de TourNatur presenteren.
kampeerzaken.nlBezoekersinformatie
De Caravan Salon Düsseldorf is van zaterdag 30 augustus tot en met zondag 7 september 2008 dagelijks geopend van 10.00 tot 18.00 uur. De TourNatur is van 5 tot en met 7 september ook van 10.00 tot 18.00 uur geopend.
Een dagkaart voor volwassenen kost € 12,00 en een tweedagen kaart kost € 19,00. Kinderen, scholieren, studenten en leden van de Caravan Salonclub betalen een gereduceerde toegangsprijs. Alle toegangskaarten zijn geldig voor alledrie de beurzen.
Kaarten die in de voorverkoop zijn aangeschaft geven recht op gratis vervoer van en naar het beurscomplex op de dag van het beursbezoek (Deutsche Bahn 2de klasse). De aan de kassa gekochte kaarten geven recht op de gratis terugreis binnen de VRR-regio.
Meer informatie
Informatie over de beurs en noviteiten zijn op internet te vinden op www.caravan-salon.de.

Like dit artikel
Tweet dit artikel