Caravanstalling nieuwe stijl blijkt aan te slaan

kampeerzaken.nlEen caravan is meer dan een heilige koe, voor de meeste kampeerders is het echt hun tweede huis op wielen. Logisch dat kampeerders steeds zuiniger op hun caravan worden, zeker nu de gemiddelde caravan voorzien is van een hoeveelheid luxe die je vroeger thuis niet eens kon veroorloven. Caravanners vinden het belangrijk dat de caravan op een goede plek gestald wordt. Een plaats in een gewone schuur bij de boer blijkt niet langer voldoende. Stalling31 is ingesprongen op die trend.

 Sinds 1 januari 2007 heeft Stalling31 zich toegelegd op het inrichten van goed toegankelijke, overzichtelijke stallingen voor recreatieve voer- en vaartuigen. De formule blijkt, gezien het groeiend aantal klanten, een groot succes. Stalling31 heeft inmiddels op drie locaties in Nederland een stalling in gebruik: in Beemster (Noord-Holland), Bergen (Limburg) en Woudrichem (Noord-Brabant).
Stallingen
De kern van Stalling31 wordt gevormd door de drie ruime, overzichtelijk ingedeelde stallingen. De stallingen zijn goed geventileerd, optimaal beveiligd én het hele jaar door geopend. Ook kent elke locatie een vaste beheerder. Brengen kan zonder afspraak gedurende de openingstijden; halen kan op afspraak op gezette tijden.
Meer informatie op www.stalling31.nl.

Like dit artikel
Tweet dit artikel