Caravanshow en tentenshow in Steenwijk

kampeerzaken.nlCaravan- en Kampeercentrum Steenwijk en Visscher Sport organsieren de komende dagen een gezamenlijke caravan- en tentenshow. Deze wordt gehouden op vrijdag 30 en zaterdag 31 mei op het terrein van Caravan- en Kampeercentrum Steenwijk. Het leuke van beide bedrijven is dat ze elkaar qua assortiment prima aanvullen zodat nagenoeg alle kampeerliefhebbers op deze show wel iets van hun gading vinden.
 
Caravan- en Kampeercentrum Steenwijk is gespecialiseerd in caravans van de merken Hobby en Fendt, en Visscher Sport biedt het nodige op het gebied van tenten, lichtgewicht kamperen en buitensport.
Naast de vele modellen caravans worden er verschillende modellen tenten opgezet, variërend van kleine bijzettenten en lichtgewicht koepeltentjes tot de grotere familietenten.
Voor de caravans gelden speciale showprijzen, ook de tenten, die op het buitenterrein staan opgesteld, worden verkocht tegen extra lage als de tent zelf afbreekt. Ook in de kampeershop gelden deze twee dagen speciale aanbiedingen in onder andere slaapzakken, kampeermeubelen, enzovoorts.
De caravan- en tentenshow is op 30 en 31 mei geopend van 10.00 tot 16.00 uur. Zie ook www.caravancentrumsteenwijk.nl en www.visschersport.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel