Camper en caravan van de toekomst

Gyro City heet de camper van de toekomst van Joey Dogge. De 22-jarige student industrieel ontwerpen aan de Design Academy in Eindhoven won met dit ontwerp zowel de vakjuryprijs als de publieksprijs op de Caravana 2013 in Leeuwarden.

 

kampeerzaken.nlDe cabine van de Gyro City kan als een soort segway losgekoppeld worden van het campergedeelte, om er vervolgens een ritje mee te kunnen maken. UT-student Industrieel Ontwerpen Bas Brilman won met zijn Spacewider de vakjuryprijs voor Caravan van de toekomst. Ton Ewals, ook een student van de Design Academy in Eindhoven, kreeg voor zijn caravanontwerp CoGO de meeste stemmen van de bezoekers van de Caravana.

Er waren drie campers en zeven caravans genomineerd voor de publieksprijzen. Maquettes van deze ontwerpen werden op de Caravana getoond. De ontwerpers van de winnende camper en caravan zijn inmiddels uitgenodigd om met de industrie de haalbaarheid van een prototype te bespreken. Onder de bezoekers die hun stem hebben uitgebracht op een van de ontwerpen, is een week weg verloot met een LMC-caravan en een Hymer-camper.

 

Klik hier om de tien genomineerde inzendingen te bekijken
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel