Caravana 2016: 21 t/m 26 januari

Caravana 2016 van start in Leeuwarden

Caravana 2016 van start in Leeuwarden

LEEUWARDEN – Nog een paar dagen, en de Caravana in Leeuwarden opent weer de deuren. Van donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari 2016 kunnen kampeerliefhebbers in het WTC Expo in Leeuwarden weer proeven van de kampeersfeer.

Met een vloeroppervlakte van 40.000 m² pakt de Caravana ook dit jaar weer flink uit met heel veel caravan- en camperprimeurs, tenten, kampeeraccessoires, ruim 200 campings uit heel Europa en de nieuwste kampeertrends.

Caravana biedt de bezoekers een indrukwekkende verzameling caravan- en camperprimeurs, tenten, vouwwagens, vakantietrends en kampeeraccessoires. Vorig jaar waren er niet voor niets zo’n 45.000 bezoekers. Gezien de stijgende belangstelling voor kamperen zou dat aantal dit jaar wel eens overtroffen kunnen worden.

Iedereen die op zoek is naar een nieuwe vakantiebestemming, is bij Caravana aan het juiste adres. Nergens anders in Europa komen zo veel campings, VVV’s en recreatieparken bij elkaar om bezoekers de sfeer van het kamperen te laten proeven en de mooiste plekken van Europa te laten zien.

Thema Caravan 2016: ‘Droom verder’

Onder het thema ‘Droom verder’ wil de Caravana 2016 zijn bezoekers stimuleren om weg te dromen bij alles wat de grootste kampeerbeurs van Nederland te bieden heeft. Zo is er het Droomplein: een nieuw plein met campings, accessoires en kampeermiddelen om bij weg te dromen. De Droomvlucht is een route die de bezoeker langs alle grote publiekstrekkers brengt.

Drie wedstrijden op Caravana

In het kader van drie verschillende wedstrijden is er veel innovatie te zien op de Caravana 2016. Het gaat hierbij om de ontwerpwedstrijd voor studenten ‘Het kampeermiddel van de toekomst’, de Caravan en Camper van het Jaar op initiatief van de ANWB Kampeer & Caravan Kampioen en de NKC kampeerauto van het jaar verkiezing.

Femke Beekink, organisator van Caravana 2016: “Elk jaar mogen wij onze bezoekers de prachtigste primeurs en noviteiten laten zien. We vinden het belangrijk dat Caravana zowel herkenning als verrassing biedt en nooit stilstaat. Dat onze exposanten Caravana uitkiezen om hun innovaties te presenteren, zegt iets over de populariteit van onze kampeerbeurs. Daar zijn we trots op.”

Meer informatie kun je vinden op caravana.eu.

Like dit artikel
Tweet dit artikel