Caravana 2019 gaat van start

Caravana 2018 impressie

Caravana 2019 gaat van start

Kampeerliefhebbers die er niet tegenop zien om naar Leeuwarden te rijden, kunnen zich daar vanaf donderdag prima vermaken op de Caravana 2019.

Deze wordt gehouden van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 in het WTC Expo in Leeuwarden. De Caravana is al vele jaren dé gelegenheid om al heel vroeg in het seizoen weer die heerlijke kampeersfeer te beleven.

Caravana 2019

Ook dit jaar pakt de Caravana weer uit met heel veel caravan- en camperprimeurs, vouwwagens, kampeeraccessoires en een heleboel toeristische informatie. Zo vind je op de Caravana stands waar meer dan 200 campings uit heel Europa zijn vertegenwoordigd. Daardoor is de Caravana ook een uitstekende gelegenheid om je te oriënteren op jouw kampeerbestemming voor komende zomer. Uiteraard vind je op de Caravana ook de laatste kampeertrends en is er ook het nodige te vinden op het gebied van buitensport en glamping. De Caravana is dan ook een heerlijk dagje uit voor het hele gezin. Of je nu een originele vakantiebestemming zoekt, nieuwsgierig bent naar de laatste ontwikkelingen, op zoek bent naar een nieuwe caravan, camper of vouwwagen of nieuwe ideeën wilt opdoen, op de Caravana kan het allemaal.

Informatie

De Caravana 2019 wordt gehouden van donderdag 17 t/m dinsdag 22 januari 2019 in het WTC Expo aan de Heliconweg 52, 8914 AT Leeuwarden. De openingstijden zijn dagelijks van 10 tot 17 uur. Een entreekaart kost donderdag t/m maandag aan de kassa € 15,-, dinsdag € 12,-. Online kosten deze kaartjes respectievelijk € 13,50 en € 11,-. Kinderen t/m 12 jaar mogen gratis naar binnen, parkeren kost € 4,- per dag.

Foto: © Caravana

Like dit artikel
Tweet dit artikel