Caravana 2021 is helaas toch geannuleerd

Caravana 2021 gaat niet door

Caravana 2021 is helaas toch geannuleerd

Helaas kan ook de Caravana 2021 geen doorgang vinden. De ontwikkelingen rond de corona-pandemie geven te veel onzekerheid om de beurs door te laten gaan.

De beursorganisatie heeft de ontwikkelingen rondom COVID-19 uiteraard nauwlettend gevolgd. In november was er nog enige hoop dat de beurs door kan gaan. Maar op basis van de huidige stand van zaken heeft de organisatie helaas moeten besluiten om Caravana 2021 te annuleren.

Deze annulering komt volgens de organisatie voort uit de aanhoudende onzekerheid en de voortdurende dreiging van maatregelen gericht op het inperken van het coronavirus.

Veiligheid staat voorop

De organisatie is van mening dat, ook al zou de Caravana op grond van de coronamaatregelen misschien wel door mogen gaan, een bezoek aan de Caravana veilig en verantwoord moet zijn. Maar de omstandigheden rondom Corona veranderen continu en dat brengt veel onzekerheid met zich mee. De organisatie kan hierdoor niet de garantie bieden dat de Caravana op een verantwoorde manier in januari 2021 kan plaatsvinden.

Volgende Caravana is van 26 t/m 30 januari 2022

De organisatie is niet van zins om de beurs later in 2021 plaats te laten vinden. Dat betekent dat de eerstvolgende editie van de Caravana in 2022 wordt gehouden. De Caravana 22 vindt plaats van woensdag 26 t/m zondag 30 januari 2022.

Like dit artikel
Tweet dit artikel