Caravana 2008

kampeerzaken.nlNu de Kampeer & Caravan Jaarbeurs is afgelopen kunnen we weer uitzien naar de Caravana 2008 in Leeuwarden, waar de beurs van 24 t/m 29 januari 2008 plaats vindt nadat deze in 2006 voor het laatst in Zuidlaren werd gehouden. De Caravana is de grootste vakantie- en caravanbeurs van Noord-Nederland is inmiddels uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. De Caravana biedt dan ook een perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op het komende vakantieseizoen.
 De Caravana behoort tot de toonaangevende beurzen op caravan- en kampeergebied. Dit blijkt onder meer uit het feit dat het volledige vloeroppervlak ook nu weer in gebruik zal worden genomen door talloze standhouders. Dealers van caravans, tenten, campers, vouwwagens en kampeeraccessoires, maar ook reisorganisaties en campings uit binnen- en buitenland zullen op de Caravana vertegenwoordigd zijn.
Het feit dat bezoekers tijdens de beurs direct in contact komen met verschillende dealers, blijkt keer op keer een uitstekende formule. Er wordt tijdens de Caravana veel verkocht en ook in de periode erna leiden veel beurscontacten nog tot verkoop.
Het programma van de komende Caravana is opnieuw zeer gevarieerd. Informatie over campings (nationaal en internationaal), mogelijkheden voor rustige en doe-vakanties, en natuurlijk de nieuwste tour- en stacaravans, campers en vouwwagens. Tevens zullen er tal van accessoires voor caravans, campers en kamperen in het algemeen te vinden zijn: van jerrycans tot gaskooktoestellen, van potten en pannen tot zaklampen.
Meer info: www.caravana.fec.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel