Caravana 2007 in Leeuwarden

kampeerzaken.nlIn 2007 wordt de zevenenveertigste Caravana georganiseerd, dit keer niet in de Prins Bernardhoeve in Zuidlaren maar in het WTC Expo te Leeuwarden. In de achterliggende jaren is deze grootste vakantie- en caravanbeurs van Noord-Nederland uitgegroeid tot een ware toeristische trekpleister voor kampeerfans. De groots opgezette tentoonstelling van de Caravana biedt namelijk de perfecte gelegenheid om zich te oriënteren op het komende vakantieseizoen.

 
Toonaangevend
De Caravana behoort tot de toonaangevende beurzen op caravan- en kampeergebied. Dit blijkt onder meer uit het feit dat het volledige vloeroppervlak ook nu weer in gebruik zal worden genomen door talloze standhouders. Dealers van caravans, tenten, campers, vouwwagens en kampeeraccessoires, maar ook reisorganisaties en campings uit binnen- en buitenland zullen op de Caravana vertegenwoordigd zijn.
Persoonlijke benadering
Het feit dat bezoekers tijdens de beurs direct in contact komen met verschillende dealers, blijkt keer op keer een uitstekende formule. Er wordt tijdens de Caravana veel verkocht en ook in de periode erna leiden veel beurscontacten nog tot verkoop.
Van caravan tot zaklamp
Het programma van de komende Caravana is opnieuw zeer gevarieerd. Informatie over campings (nationaal en internationaal), mogelijkheden voor rustige en doe-vakanties, en natuurlijk de nieuwste tour- en stacaravans, campers en vouwwagens. Tevens zullen er tal van accessoires voor caravans, campers en kamperen in het algemeen te vinden zijn: van jerrycans tot gaskooktoestellen, van potten en pannen tot zaklampen.
Meer info op http://www.caravana.fec.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel