Nieuws van de Caravana

kampeerzaken.nlGisteren ging de Caravana van start. Mede door het mooie weer was het daar van het begin af aan al aardig druk.

 

Nu zijn de meeste nieuwe producten natuurlijk al op de Kampeer en Caravan Jaarbeurs in Utrecht getoond, maar toch zijn er op de Caravana, los van het enorme aanbod aan campings en reeds bestaande modellen caravans, campers en vouwwagen, ook een aantal leuke nieuwe dingen te zien.

UPDATE 24 januari: we hebben een set 360° rondkijk foto’s van de Caravana online staan!


 

kampeerzaken.nlKarsten tenttrailer
Een redelijk basic ontwerp van een tunneltent op een aanhanger, maar voor avontuurlijke tentkampeerders die eens een keer "van de grond" willen slapen best interessant.

 

kampeerzaken.nlLunar caravans
Niet helemaal nieuw, maar wel nieuw voor de Nederlandse markt, zijn de caravans van Lunar. Ze komen uit dezelfde fabriek als Elddis, maar zijn van lichtere materialen gebouwd waardoor er een aanzienliojke gewichtsbesparing wordt gerealiseerd.

 

kampeerzaken.nlOmgebouwde legerambulance
Bij JWG campers staat deze tot camper omgebouwde legerambulance. Leuk om te zien hoe dit met zorg en smaak is gedaan. Het stoere idee is behouden gebleven, terwijl het toch een heel moderne en comfortabele camper is geworden.
 
 

kampeerzaken.nlMicroHome caravan
In Utrecht stond een eerste prototype, op de Caravan staat een tweetal modellen in een wat productierijper stadium van deze compacte, geheel polyester caravan.
 
 

kampeerzaken.nlKip Kompakt
Eindelijk, nadat de nieuwe Kip Kompakt al bij een paar dealers werd gepresenteerd, staat hij nu op een grote beurs om aan het grote publiek te worden getoond.
 
 

kampeerzaken.nlSmitveld Violist
Velen zullen denken dat het een tent is, maar het is wel degelijk een tenttrailer. Op de Caravana staat het nieuwste model van Smitveld, de Violist.
 
 

kampeerzaken.nlExplorer versus Sonic
Broederlijk staan ze naast elkaar, de camper van het jaar en de kampeerauto van het jaar, oftewel de LMC Explorer en de Adria Sonic.

 

 

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel