Caravana boekt records

kampeerzaken.nlHet was de afgelopen dagen bijzonder druk op de Caravana, die werd gehouden van 20 t/m 25 januari in het WTC Expo Leeuwarden.

 

De rijen voor de kassa’s reikten soms tot buiten op de parkeerplaats aan toe. De Caravana was met 52.267 bezoekers namelijk nog drukker dan de afgelopen editie in 2010, toen 51.896 bezoekers de beurs bezochten. Opvallend is ook het feit dat de beurs meer en meer landelijke beurs is geworden, en dat veel kampeerders dus ook echte kampeerliefhebbers zijn, zij hebben er namelijk vaak een lange rit naar Leeuwarden voor over gehad.


 

kampeerzaken.nlDat blijkt niet alleen uit de vele exposanten die niet langer alleen uit het noordoosten van ons land maar ook uit binnen- en buitenland komen, maar nog meer ook uit het feit dat er steeds bezoekers uit andere delen van ons land, tot het zuiden aan, toe naar Leeuwarden trokken.

 

Niet alleen de bezoekersaantallen waren een record voor de Caravana, ook de standruimte was in november al volledig uitverkocht. Ondanks het feit dat de hoeveelheid beschikbare standruimte dit jaar groter was dan voorheen, was er nog een wachtlijst van ruim 50 exposanten.

 

kampeerzaken.nlkampeerzaken.nlGezien het succes van deze editie van de beurs heeft de beursorganisatie voor de Caravana 2012 een luxe probleem. Veel exposanten hebben namelijk al laten weten voor de komende editie nog meer vierkante meters te willen boeken, wat een pittige klus zal worden voor projectmanager Mirel Bosman: ‘We zijn na de RAI Amsterdam wel de grootste beurslocatie van Nederland, maar komen toch echt volgend jaar flink ruimte tekort’.

 

De Caravana wordt in 2012 overigens gehouden van 19 t/m 24 januari.

Like dit artikel
Tweet dit artikel