Caravanactie Terschelling ook in 2015

Terschelling

Voordelig met de veerboot naar Terschelling

TERSCHELLING – Volgens velen is Terschelling het mooiste Waddeneiland. Het eiland biedt de toeristen dan ook een mooie combinatie van zee, natuur en gezelligheid.

Om Terschelling voor kampeerders nog aantrekkelijker te maken, is de zogenaamde Caravanactie Terschelling opgezet. Die actie is ook dit jaar van toepassing en biedt de kampeerders die het eiland met de caravan, vouwwagen of camper bezoeken, een aantrekkelijk prijsvoordeel.

Caravanners, camperaars en vouwwagen eigenaren kunnen als ze gebruik maken van de Caravanactie Terschelling, op bepaalde dagen en tijdens bepaalde periodes extra voordelig met de veerboot naar Terschelling varen om te genieten van de ruimte, de zeelucht, de stranden, duinen en gezelligheid. Tijdens de dagen en uren dat de Caravanactie Terschelling van toepassing is, bedraagt de korting ongeveer 50% op de overtocht van de camper of auto met caravan of vouwwagen inclusief 2 volwassenen. Bovendien geven de deelnemende campings ook nog eens 20% korting op de prijs van de standplaats.

Voor meer informatie over de exacte prijzen, kortingen en periodes (daluren, voorseizoen, naseizoen) alsmede de deelnemende campings verwijzen we je naar de website van Caravanactie Terschelling en Rederij Doeksen.

 

Foto: © May(license)

Like dit artikel
Tweet dit artikel