Winnaar Caravanbedrijf van het jaar 2014: Holiday Sport

Holiday Sport in Lochem

Holiday Sport in Lochem is Caravanbedrijf van het Jaar 2014

BUNNIK – Het Lochemse caravanbedrijf Holiday Sport is gekozen tot Caravanbedrijf van het Jaar 2014. De eigenaren Berry en Silvia Holtslag namen de oorkonde in ontvangst tijdens de Voorjaarsbijeenkomst van de BOVAG Caravan- & Camperbedrijven.

Volgens een jury heeft Holiday Sport in Lochem zijn overwinning te danken aan de ‘uiterst klantvriendelijke manier van werken en aan de vele nieuwe ideeën, waardoor het bedrijf klanten en andere bedrijven blijft verrassen’.

Wat maakt Holiday Sport tot een finalist?

“Onze missie is dat we niet slechts een verkooppunt zijn, maar een bijzondere en inspirerende ontmoetingsplaats voor liefhebbers van caravannen, kamperen en wandelen”, aldus eigenaar Berry Holtslag eerder deze maand in het interview met Kampeerzaken.nl. “Voor ons draait alles om relaties. Het gaat om mensen en om aandacht. Het is onze uitdaging de klant een onvergetelijke vakantie te bezorgen.”

Finalisten

Holiday Sport is bij eerdere edities van de verkiezing Caravanbedrijf van het Jaar al vier keer finalist geweest en één keer genomineerd. “Het zou mooi zijn om een keer te winnen”, aldus Holtslag in hetzelfde interview. Dit jaar bestond de concurrentie uit: Tjeu van Horne Kampeercentrum Budel, Caravancentrum Meerkerk, Van Eijk Caravans Hapert, Ridderbeks Campers Caravans en Vouwwagens B.V  Echt en Caravanlife Gorter Heinkenszand.

Mystery shopper

De verkiezing Caravanbedrijf van het Jaar is een initiatief van de Kampeer & Caravan Kampioen. Lezers van dit magazine brengen een stem uit op hun favoriete caravanbedrijf. De bedrijven, die tot de finale weten door te dringen, krijgen bezoek van een mystery shopper en nadat de finalisten op hun beurt hun bedrijf aan de jury, bestaande uit vertegenwoordigers van de ANWB en de Nederlandse Caravan Club, hebben gepresenteerd, wijst deze een winnaar aan.

Like dit artikel
Tweet dit artikel