Caravanbedrijf van het Jaar 2012: de finalisten

kampeerzaken.nlMomenteel zitten vier BOVAG-caravanbedrijven aardig in spanning, want in één van deze plaatsen mag op 19 maart de vlag uit bij het bedrijf dat zich Caravanbedrijf van het Jaar 2012 mag noemen.

De vier finalisten zijn Holiday Sport Lochem, Caravancentrum Meerkerk, Duijndam Caravans Delft en titelverdediger Van Eijk Caravans uit Hapert. 


 

Hoge rapportcijfers

De vier bedrijven vergaarden hoge rapportcijfers van lezers van het toonaangevende blad Kampeer en Caravan Kampioen (KCK) van de ANWB, waar de consumenten hun waardering opgaven voor de showroom, de werkplaats en het personeel op punten als klantvriendelijkheid, deskundigheid, kwaliteit en uitstraling.

 

Vervolgens stuurde de vakjury van de verkiezing er een mysteryshopper op uit om de caravanbedrijven aan een grondige inspectie te onderwerpen. De jury buigt zich de komende tijd tevens over de cijfers, de websites en reclame-uitingen van de bedrijven om zich een goed beeld te vormen. Uiteindelijk worden de vier finalisten ook nog persoonlijk onderworpen aan een vragenvuur van de jury.

Nek-aan-nek race
https://www.youtube.com/watch?v=h6oppG2L-Rk Alle vier caravanbedrijven zijn lid van BOVAG. Hans Louwers, manager BOVAG Caravan- & Camperbedrijven: “Met recht mogen we deze ondernemers stuk voor stuk betitelen als de beste in hun vakgebied. Niet voor niets staat titelverdediger Van Eijk al voor de vierde keer en Holiday Sport al voor de derde keer in de finale. ‘Nieuwkomers’ Meerkerk en Duijndam zullen deze twee ervaren finalisten het vuur echter na aan de schenen gaan leggen, want het is bij lange na nog geen gelopen race. De juryleden zijn in beraad en vellen pas tijdens de feestelijke bijeenkomst op 19 maart hun oordeel. Het zal een nek-aan-nek race worden.”

 

Caravanbedrijf van het Jaar

De verkiezing Caravanbedrijf van het Jaar wordt voor de vierde keer georganiseerd en de titel wordt toegekend door vertegenwoordigers van consumenten. In eerste instantie hebben de lezers van de ANWB/KCK hun stem uitgebracht, waarna de vakjury, bestaande uit de ANWB en de Nederlandse Caravan Club (NCC), de beslissende stem heeft.
 

Like dit artikel
Tweet dit artikel