Caravanbehendigheid & kenniswedstrijd Kampeerplein Almelo

kampeerzaken.nlDe vijf ondernemingen van het Kampeerplein Almelo en Autorijschool Henk Wolbers organiseren op zaterdag 17 september van 11.00 tot 17.00 uur een caravanbehendigheid & kennis wedstrijd.

 

Deelname aan deze wedstrijd is gratis en er zijn veel prijzen te verdienen. Deelnemers aan de wedstrijd moeten drie manoeuvres uitvoeren en daarnaast theoretische vragen beantwoorden. Op de dag van de wedstrijd zijn op het terrein van het Kampeerplein Almelo ook diverse attracties, demonstraties en snacks te vinden.

 

Deelnemers aan de wedstrijd moeten met een door Autorijschool Henk Wolbers beschikbaar gestelde combinatie de volgende drie manoeuvres uitvoeren: een bocht achteruit rijden, een garage/nauw inrit inrijden en recht achteruit een precisiestop maken. Daarnaast liggen er voor de deelnemers vijftig theoretische vragen klaren.

 

De manoeuvres zullen worden beoordeeld door een gediplomeerde instructeur BE (aanhangwagen) en gewaardeerd met punten. De winnaar ontvangt van Autorijschool Henk Wolbers een gratis Caravan Training t.w.v 95,-. Ook zijn er diverse prijzen van de bedrijven op het Kampeerplein Almelo.

Like dit artikel
Tweet dit artikel