Caravanboulevard A7 wordt nog completer door overname Strating Caravans

Caravanboulevard A7 wordt nog completer door overname Strating Caravans

Caravanboulevard A7 wordt nog completer door overname Strating Caravans

De Caravanboulevard A7 in Zuidbroek krijgt een belangrijke impuls door de overname van Strating Caravans door Niels Woldhuis van Noord Caravans. Deze overname luidt een nieuwe fase in voor de Caravanboulevard A7, die nu een gevarieerd aanbod van nieuwe en tweedehands caravans én een BOVAG-gecertificeerd onderhoudsbedrijf biedt.

Deze ontwikkeling komt op een moment waarin kamperen in Nederland steeds meer aanhangers vindt. Met een stijging van het aantal kampeerders van 3 miljoen naar meer dan 4 miljoen, is er een duidelijke groei in de vraag naar kampeermiddelen en -diensten. Strating Caravans, een gevestigd bedrijf met een lange geschiedenis, blijft ondanks de overname actief als dealer van verschillende bekende caravanmerken als Hobby, Bürstner, en LMC.

Overname

Met de overname en de visie van Niels Woldhuis wordt een verdubbeling van het aanbod en de klantenkring in het verschiet gesteld. Dit betekent meer keuze en mogelijkheden voor de kampeerliefhebbers. Noord Caravans, dat in 2017 werd opgericht en zich snel heeft opgewerkt tot een prominente speler in de occasionmarkt, breidt met deze strategische zet zijn dienstenpakket behoorlijk uit.

Nieuwe impuls

De plannen voor de toekomst zijn ambitieus, met een focus op het verrijken van de klantervaring op de Caravanboulevard A7. De onderneming blijft echter trouw aan zijn nuchtere, Groningse roots, een aanpak die klanten van heinde en verre trekt.

Niels Woldhuis: “Onze klanten waarderen onze nuchtere, Groningse aanpak. Deze benadering zal de basis zijn van onze toekomstige ontwikkelingen. Daarom komen mensen vanuit alle hoeken van het land om bij ons een caravan te kopen of verkopen.”

Met de ontwikkelingen in Zuidbroek krijgt de kampeerbranche in Noord-Nederland een nieuwe impuls, waarbij de Caravanboulevard A7 zich met een breder scala aan producten en diensten steeds verder transformeert zich tot een onmisbare bestemming voor iedere kampeerliefhebber.

Like dit artikel
Tweet dit artikel