Caravancontrole V.V.N. Leek

kampeerzaken.nlOp zaterdag 21 april houdt de afdeling Leek van V.V.N. weer haar jaarlijkse caravancontrole. Er wordt bij deze controle onder meer gekeken naar de algehele toestand van de caravan en alle essentiële zaken op het gebied van veiligheid, zoals de banden, remmen, aslagers, koppeling etc.

 

De controle wordt uitgevoerd door medewerkers van caravanbedrijf Egberts uit Leek en een medewerker van de verkeerspolitie. Bovendien zal installatiebedrijf Winter uit Leek zal in samenwerking met medewerkers van het energiebedrijf Essent het elektrisch gedeelte in de caravan, de gasleidingen en de werking van de aanwezige apparatuur controleren. Daarvoor is het natuurlijk wenselijk dat men eveneeens de slangen en gasfles meeneemt.

 

De caravancontrole, waar maximaal 30 caravans aan deel kunnen nemen. wordt gehouden in Tolbert, bij het werkvoorzieningsschap NOVAWORK. Geïnteresseerden, uitsluitend uit de regio Westerkwartier/Noordenveld, kunnen zich tot 17 april a.s. telefonisch aanmelden bij mevrouw T. Woldman – Posthumus op tel.nr. 0594 – 512909.

Like dit artikel
Tweet dit artikel