Caravaning Design Award voor innovatieve bekleding Bürstner

kampeerzaken.nlOnafhankelijke experts van het Red Dot Project hebben de innovatieve bekleding van Bürstner een Caravaning Design Award toegekend. De design experts kenden de van de Messe Düsseldorf uitgeschreven Caravaning Design Award 2006 toe aan de traditiegetrouwe fabrikant van caravans en kampeerauto’s uit Kehl. De onderscheiding ontving Bürstner voor de nieuwe bekledingstof ‘Novalife’ die in de vrijetijdsvoertuigen van Bürstner een geheel nieuw en prettig woongevoel geeft.

 Novalife is een bekledingstof met de vergelijkbare eigenschappen van hoogwaardig leder. Het is extreem onderhoudsvriendelijk, de fijne structuur stoot vocht en daarmee ook vuil betrouwbaar af. Bovendien biedt het materiaal bijzonder zitcomfort, voelt het prettig aan, is het ademend en toch buitengewoon sterk.
Bürstner heeft Novalife in coöperatie met de gerenomeerde meubelfabrikant Hukla ontwikkeld en biedt deze bekleding exclusief aan in voertuigen uit de eigen modellenreeks.
De Caravaning Design Award onderscheidt producten van hoog kwaliteitsniveau en bedrijven met grote innovatiekracht. Hij wordt in samenwerking met het Red Dot Project vergeven, een hoog aangeschreven Duitse jury op het gebied van industrieel design. De prijsuitreiking vond plaats op 26 augustus tijdens de Caravan Salon in Düsseldorf (26 augustus tot 3 september).
Meer info op www.buerstner.com

Like dit artikel
Tweet dit artikel