Recordaantal bezoekers Caravana

kampeerzaken.nlDe Caravana, die van afgelopen donderdag tot en met gisteren in het WTC Expo Leeuwarden gehouden werd, trok een recordaantal bezoekers van 51.896.

 

Dit is een stijging van ruim 15%, waarmee de 50e editie van de Caravana hiermee de drukst bezochte kampeerbeurs van het land werd.

 

Dat is, in een tijd dat landelijk de bezoekersaantallen voor consumentenbeurzen stagneren, een bijzonder positief signaal voor de kampeerbranche.


 

kampeerzaken.nlOok de sneeuwval van afgelopen zondag was nauwelijks van invloed op het aantal bezoekers op deze traditioneel drukst bezochte dag, er kwamen toen maar liefst 12.864 in de vakantiesfeer. Opvallend veel bezoekers kwamen uit de provincies Noord-Holland, Gelderland en Overijssel.

 

Het aanbod op de beurs was zeer divers en de geluiden van exposanten over de verkopen waren zeer positief. Op de drukst bezochte beursdagen vrijdag, zaterdag en zondag was het vooral in hal 4 – de hal met campings en accessoires – schuifelen geblazen.

 

kampeerzaken.nlAl meerdere exposanten hebben aangeven de volgende editie groter uit te willen pakken en meer standruimte te willen huren. De organisatie kan hier echter nog geen toezeggingen in doen, alle beschikbare beursoppervlakte was voor deze editie immers al in gebruik. De Caravana 2011 wordt gehouden van 20 t/m 25 januari.

Like dit artikel
Tweet dit artikel