Nogmaals Caravanshow Caravan Centrum Emmen

kampeerzaken.nlUPDATE: Wegens enorm succes van onderstaande caravanshow gaat Caravan Centrum Emmen komend weekend ( 30 en 31 januari) nog een show houden.

 

Door het vele bezoek tijdens de vorige show kregen niet alle bezoekers de aandacht die zij verdienden. Om deze klanten toch nog de mogelijkheid te bieden om van de aanbiedingen gebruik te maken lopen deze nu door tot 31 januari.

 

Ook de complete serie van de Kip Isa White, die hoge ogen gooide in de verkiezing "Caravan van het Jaar 2010" is aanwezig. ook nu is de showroom van Caravan Centrum Emmen zaterdags en zondags geopend van 10.00 uur tot 17.00 uur.


 


 

Caravan Centrum Emmen houdt een caravanshow van donderdag 21 t/m dinsdag 26 januari. In de showroom aan de Navigatiestraat 8 in Emmen wordt dan wordt een uitgebreid assortiment nieuwe caravans en occasions aangeboden.

 

Uiteraard zijn er ook de nodige acties waar de bezoekers van kunnen profiteren, en zullen verschillende bedrijven uit de regio, zoals Weggemans Intersport en Tieks rijwielen, hun medewerking verlenen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel