Snertshow bij Caravan Centrum Van Bodegraven

kampeerzaken.nlVan 24 tot en met 28 februari 2006 organiseert Caravan Centrum Van Bodegraven in Zeewolde haar jaarlijkse snertshow.
Onder het genot van een kopje heerlijke snert kunt u de nieuwe 2006 modellen van Adria, Lowlander en Biod bewonderen. Bijzondere aandacht wordt dit jaar geschonken aan twee nieuwe modellen.
 Als eerste de Adria Action, zojuist uitgeroepen tot Caravan van het jaar 2006, met gedurfde frisse vormen en kleuren, en veel aandacht en gevoel voor details. Het maximaal toelaatbaar gewicht van 1000 kg maakt de Action ook geschikt voor de wat kleinere trekauto.
Ten tweede de BIOD Cruiser. Een prototype van deze Biod kon u op de Caravana bewonderen. Deze nieuwe telg uit de BIOD familie is qua kwaliteit en uitstraling gelijk aan de twee overige BIOD types (Scout en Nomad), echter de BIOD Cruiser is maar liefst 22 cm breder waardoor de toepassing van een vast bed in de lengte richting mogelijk is.
Beide modellen zijn naast de meest gangbare modellen Adria, Biod en Lowlander te zien tijdens de Snertshow 2006 in Zeewolde.
Meer info op www.vanbodegravencaravans.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel