Caravelair Antarès Style actiemodellen

Caravelair Antarès Style 2015

Caravelair Antarès Style 2015

TIEL – Voor seizoen 2015 heeft het Franse merk Caravelair heeft voor het seizoen 2015 een aantrekkelijke actieserie toegevoegd aan het programma. Deze Antarès Style serie, die tussen de Antarès en Allegra serie wordt gepositioneerd, zal uit vier nieuwe modellen bestaan.

Deze serie is gebaseerd op de vernieuwde Antarès modellen, een serie die met een nieuwe moderne buitendecoratie en verfrist interieur het 2015 seizoen ingaat. De Antarès Style voegt daar een aantrekkelijk pakket aan toe.

 

De Antarès Style wordt uitgevoerd met polyester zijwanden zodat de body geheel uit polyester bestaat. Verder hebben de actiemodellen de bekleding en opmaak van de duurdere Allegra serie en bestaat het actiepakket uit bovenkastdeurtjes in twee kleuren met een verchroomde handgrepen, twee flexibele spotjes onder de bovenkastjes bij de zitgroep, een AKS stabilisator, een serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een warmwaterboiler met een inhoud van 5 liter.

De Antarès Style is, bij gelijke indeling, slechts € 1500,- duurder dan de Antarès Luxe modellen.

De nieuwe serie bestaat uit vier indelingen, de Antarès Style 400, 440, 450 en 460. De Style 400 heeft een dwars geplaats tweepersoonsbed aan de voorzijde, een treinzit en een grote keuken met aansluitende toiletruimte achter. De Style 440 heeft naast het bed, net als de 400, een ruime rondzit aan de achterzijde. De Antarès Style 450 heeft achterin een zitgroep en voorin twee enkele bedden. Wie het nog ruimer wenst, kiest voor de Style 460 met een grote slaapkamer en tweepersoons eilandbed.

 

Like dit artikel
Tweet dit artikel