Caravelair breidt uit met Artica serie

Caravelair Artica serie

Caravelair breidt uit met Artica serie

ZOETERMEER – Het Franse merk Caravelair gaat het leveringsprogramma, dat de afgelopen jaren bestond uit de Allegra Antares en de Antares Style, komend modeljaar uitbreiden. Caravelair breidt de collectie in modeljaar 2018 uit met twee caravans die samen de Artica serie vormen.

Qua interieur doen de modellen denken aan een luxere en meer complete versie van de Antares Style. Aan de buitenzijde is er meer verschil, daar heeft Caravelair de Artica caravans voorzien van een geheel nieuwe body.

De 2 indelingen waarin Caravelair de Artica serie levert, zijn duidelijk gericht op kamperende paren. Ze zijn beide voorzien van een vast bed. Bij de Artica 445 is dit overdwars in de boeg geplaatst terwijl de Artica 455 achterin een in de lengte geplaatst bed heeft, met daarnaast de was/toiletruimte.

Uniek is de separate doucheruimte, die de Artica 445 biedt. Dat is bij een caravan van deze vrij compacte afmetingen zeldzaam.

Verder beschikt de Artica 445 over een treinzit, terwijl de Artica 455 een ruime rondzit in de boeg heeft. Beide Caravelair modellen beschikken ook over een grote middenkeuken, zijwanden met fraaie verzonken Dometic vensters en een buitenzijde die is voorzien van hagelbestendige polyester beplating.

Like dit artikel
Tweet dit artikel