Caravelair caravans in modeljaar 2023 nagenoeg ongewijzigd

Caravelair caravans modeljaar 2023

Caravelair caravans in modeljaar 2023 nagenoeg ongewijzigd

Kamperen zit in de lift. Er zijn veel nieuwe kampeerders. Het kan dan ook niet anders dan dat ook Caravelair een zeer succesvol seizoen achter de rug heeft.

Na een aantal grote wijzigingen in de afgelopen jaren, voert het Franse caravanmerk van de Trigano Groep alleen wat kleine wijzigingen in het programma door. Een aantal indelingen krijgt standaard een voorraam, sommige een grotere koelkast en er vervallen ook enkele indelingen.

Uitgekiend programma

Caravelair wist ook het afgelopen seizoen goed te profiteren van de stijgende belangstelling voor kamperen. Het Franse merk biedt een uitgekiend programma van betaalbare en lichtgewicht caravans. Beginnende kampeerders kiezen vaak voor caravans in dit instapsegment en dat heeft Caravelair geen windeieren gelegd. Voor komend seizoen zal het programma van Caravelair slechts kleine wijzigingen ondergaan.

Alba

De Alba-serie is het recentelijk geïntroduceerde instapmodel van Caravelair. Deze varavans hebben in modeljaar 2023 alle standaard een voorraam. De indelingen Alba 390, 400, 426 en 466 blijven gelijk aan het 2022 seizoen terwijl de Alba 472 komt te vervallen.

Ook komend seizoen kan de Caravelair Alba worden uitgebreid met het Pack Travel. Dat omvat een AKS 3004 stabilisator, schokbrekers, een serviceluik van 75×30 cm, een vaste 50 liter watertank, een afvalwatertank van 30 liter en een reservewiel-houder in de disselbak).

Alba Style

Deze serie combineert de Alba serie met het uiterlijk en uitrusting van de Titanium serie. Zo heeft de Alba Style het meubeldecor van de Titanium. Ook is de uitrusting van de Alba Style uitgebreider dan die van de standaard Alba. Zo heeft deze onder anderen een boiler, polyester zijbeplating en diverse zaken die in het Pack Travel zitten.

Ook hier wat wijzigingen bij de indelingen. De Alba Style 460 en 497 komen te vervallen terwijl de Alba Style 466 voortaan standaard een XL-Freeze 150 liter koelkast heeft.

Antares Titanium

Caravelair laat de succesvolle en overcomplete Antares Titanium-serie komend jaar ongewijzigd. De serie bestaat ook in modeljaar 2023 uit de indelingen Antares Titanium 450, 455 en 470. Kopers hebben dus de keus uit een caravan met enkele bedden, een vast tweepersoons bed of een queensbed.

Artica

Qua indelingen blijft de Artica-serie in modeljaar 2023 ongewijzigd. Elke indeling is dus voorzien van de grote 150 liter XL Freeze compressor koelkast. Wel krijgen de Caravelair Artica 490 en 492 voortaan standaard een voorraam.

Like dit artikel
Tweet dit artikel