Caravelair caravans modeljaar 2009

kampeerzaken.nlCaravelair Caravans, onderdeel van het Franse Trigano, presenteerde onlangs de Caravelair modellenreeks 2009. Komend seizoen zal deze in Nederland bestaan uit drie series. De Antarès Luxe is het instapmodel van Caravelair, leverbaar in 10 indelingen. Daarop volgt de Ambiance Style serie, eveneens in 10 indelingen, en daarboven is er nog de Vénicia, verkrijgbaar in 4 indelingen.
Caravelair introduceert ook enkele nieuwe indelingen voor model 2009. Aan de Caravelair Antarès Luxe serie is de 420 toegevoegd, een compacte 4-persoons caravan met groot vast bed. Verder wordt de Ambiance serie door Caravelair uitgebreid met de Ambiance Style 410, met eindkeuken, treinzit, vast bed en een koelkast van 150 liter. De indelingen van de Vénicia serie zijn in modeljaar 2009 ongewijzigd.
 Het exterieur van de Caravelair caravans is dit jaar op de nodige plaatsen gewijzigd, doch de wijzigingen betreffen daar vooral details zoals de bestickering, tentlampen en de wieldoppen. De grootste wijzigingen vinden plaats in het interieur van de Caravelair caravans.
Vooral de keuken van alle drie de modelreeksen van Caravelair is ingrijpend gewijzigd. Er is meer werkruimte en verbeterde opbergmogelijkheden. De de keuken is nu uitgerust met 2 of 3 grote laden, waardoor de volledige opbergruimte makkelijker bereikbaar is.
kampeerzaken.nlDaarnaast zijn er een aantal wijzigingen van meer praktische aard, zoals meer opberggelegenheid, vernieuwde scharnieren bij de entree- en toiletdeur, en een beter in te stellen TV-steun. Ook zijn de stapelbedden beter bereikbaar. De cosmetische wijzigingen aan het interier van de Caravelair caravans betreffen de stoffering en een nieuwe vloerzeil waardoor de Caravelair caravans in seizoen 2009 een heel ander uiterlijk krijgen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel