Diverse vernieuwingen bij Caravelair in modeljaar 2016

Caravelair Antares Style model 2016

De Caravelair Antares Style model 2016 met het nieuwe front.

TIEL – De Franse caravanproducent Caravelair heeft afgelopen jaar goede zaken gedaan met de Antares en Antares Style series. Caravelair wil dit succes in modeljaar 2016 vervolgen door deze series te voorzien van een geheel nieuw front.

Verder gaat Caravelair de 2016 modellen voorzien van een nieuw type buitenvensters waardoor de gehele caravan een stuk strakker oogt.

Behalve een gemoderniseerd exterieur wordt ook het interieur aangepast. Men gaat gebruik maken van een nieuwe kleurstelling, bestaande uit de hout en chocoladebruin. Ook de bekleding wordt uiteraard aangepast aan de nieuwe kleurstelling.

Modeljaar 2016 wordt door Caravelair ook aangegrepen om het leveringsprogramma aan te passen. De consument heeft de keuze uit 3 comfortniveaus: Antares, Antares Style en Allegra.

Antares

Aan de basis van het modellenpalet staat de Antares. Deze serie is leverbaar in 5 indelingen en is standaard voorzien van het nieuwe front en een sportieve achterbumper. Ook een kachel, combicassettes, een 85 liter koelkast, een semi vaste watertank, een elektrisch cassette toilet, comfortabele matrassen op de vaste bedden alsmede een polyester dak ontbreken niet aan de standaard uitrusting van de Antares.

Travel Pack

Voor een gering bedrag is deze serie nog uit te breiden met het Pack Travel, dat daar dan schokbrekers, een AKS 3004 stabilisator en een groot serviceluik van 100 x 40 cm. aan toevoegt.

Antares Style

De Antares Style is geschikt voor hen die wat meer comfort wensen. Er zijn 6 indelingen beschikbaar in de Antares Style serie. De uitrusting van de Antares Style omvat polyester zijwanden, stoffering en opmaak als in de duurdere Allegra, bovenkastdeurtjes in twee kleuren met verchroomde handgrepen, vier flexibele spotjes onder de bovenkastjes, een AKS 3004 stabilisator, een groot serviceluik, een groot dakluik, schokbrekers, een afvalwatertank en een 5 liter warmwaterboiler.

Allegra

Net als de voorgaande seizoenen is in 2016 de Allegra serie het topmodel van Caravelair. De Allegra serie telt 5 verschillende indelingen. Komend seizoen wordt de buitendecoratie vernieuwd, ook krijgt de caravan nieuwe vensters.

Qua uitrusting bevat de uitrusting van de Allegra niet alleen alles van de voorgaande modellen, de Allegra is ook voorzien van een uitgereider verlichtingsplan met diverse extra spotjes en aanvullende verlichting. Ook zien we er bijvoorbeeld een USB stopcontact voor het opladen van de smartphone. Indien mogelijk zijn de keukens van de Allegra modellen voorzien van een XL Freeze koelkast van 150 liter.

Like dit artikel
Tweet dit artikel