CaraVilla Fun: seizoenstent met erker en veel mogelijkheden

CaraVilla Fun seizoenstent

CaraVilla Fun: seizoenstent met erker en veel mogelijkheden

Met de nieuwe CaraVilla seizoensvoortent die Gusto aan haar assortiment heeft toegevoegd, biedt het Duitse bedrijf haar klanten ontzettend veel mogelijkheden.

De voortent is sowieso in een aantal kleuren en afmetingen leverbaar, maar kan door Gusto ook verregaand worden aangepast aan de wensen van de klant. De tent wordt namelijk in eigen atelier met de hand gemaakt. Iedere tent die Gusto maakt, is dan ook uniek.

Gusto heeft de Fun, die als nieuwe versie aan de CaraVilla-serie wordt toegevoegd, voorzien van een erker aan de zijde van de dissel. Daar is naast de caravan doorgaans toch wat loze ruimte, die op deze manier effectief wordt benut. Om te voorkomen dat een tent van een dergelijk formaat nogal massief toont, heeft het de delen van het dak asymmetrisch gemaakt. Rondom de tent heeft Gusto een doorlopende petluifel gemaakt, die om de erker heen doorloopt. Van buiten zie je amper dat de tent een erker heeft, en ook aan de binnenzijde is dat het geval. Standaard levert Gusto een scheidingswand bij de CaraVilla Fun, die op iedere willekeurige plaats kan worden geplaatst.

CaraVilla Fun seizoenstentKopers kunnen bij de CaraVilla serie kiezen uit een aantal zaken om de tent precies naar hun eigen smaak te maken. Behalve het maatwerk is er keus uit 10 verschillende wandpanelen en eveneens 10 verschillende kleuren. De diepte van de tent is ook variabel, iedere maat van 240 tot 350 centimeter is mogelijk. Verder heeft Gusto ook een grote hoeveelheid extra’s beschikbaar voor de CaraVilla, zoals een markies om de ingang tegen regen te beschermen en een grote zonneluifel.

Meer informatie alsmede een 3D-configurator kun je vinden op de website van Gusto.

Like dit artikel
Tweet dit artikel