Carl Denig Spitsbergen slaapzakken nu ook in brede versie

Carl Denig slaapzak extra breed

Extra brede slaapzak van Carl Denig is ook als dekbed te gebruiken.

AMSTERDAM – Veel klanten van Carl Denig gebruiken de slaapzakken ook als deken of dekbed willen gebruiken. Dat kan, maar gaat niet zo makkelijk omdat ze iets smaller dan een normaal dekbed zijn.

Carl Denig een aangepaste versie van de populaire Spitsbergen slaapzakken in het assortiment opgenomen. Dit is een extra brede uitvoering, die uitgeritst ook uitstekend als dekbed te gebruiken is.

De Calr Denig Spitsbergen XL Wide, zoals de slaapzakken heren, komen als je ze open ritst qua afmetingen precies overeen met een standaard tweepersoons slaapzak, namelijk 200 x 220 cm (l x b).

Je kunt ze, net als de overige slaapzakken uit de Spitsbergen serie, naar keuze krijgen met een vulling van eendendons (Spitsbergen CC Duck XL wide) of ganzendons (Spitsbergen CC Duck XL wide).

De tijk van de binnenzijde van de slaapzak is van batist katoen. Deze katoensoort laat tot maar liefst 5x meer vocht door dan gewoon katoen. Bovendien droogt dit materiaal ook nog eens sneller waardoor het nóg comfortabeler is.

Like dit artikel
Tweet dit artikel