Nieuwe modellen bij Carl Denig

kampeerzaken.nlMet trots introduceert Carl Denig de nieuwe Taurus en de nieuwe Canicula. Deze twee tenten behoren tot de toplijn van de Denig collectie. De tenten zijn gemaakt van een ultrasterk doek met drievoudige siliconen coating, waterdichte ritsen en een boeren deur met dubbele trekkers. De “bikini top”, die volledig afsluitbaar is, zorgt bovendien voor extra ventilatie.
 De tenten zijn voorzien van Scandium stokken en worden bevestigd met een “one pitch” systeem. Hierdoor zijn er geen ringen nodig om de stokken op spanning te brengen en blijven ze ook beter vast zitten. In de binnententen zitten rondom opbergvakjes en de Taurus heeft ook nog een hemeltje. De tenten worden geleverd met superlichte rotspennen (geschikt voor losse en harde ondergrond) en lichtgevende scheerlijnen.
kampeerzaken.nl
Taurus
De Taurus zal ook leverbaar zijn in een verlengde versie. Alle nieuwe tenten zijn nu al te bezichtigen en te bestellen in Nieuwegein. In april zijn ze uit voorraad leverbaar. De Taurus kost € 499,- , Taurus Extend € 649,- en de Canicula € 549,-.
kampeerzaken.nl
Canicula
Zie ook ww.denig.nl

Like dit artikel
Tweet dit artikel