Carthago viert 25-jarig bestaan met jubileummodel

Carthago Chic C-Line I Edition 25

De Chic C-Line I van Carthago

ZOETERMEER – Een zilveren jubileum voor Carthago. De camperproducent uit het Duitse Aulendorf viert komend jaar het feit dat het bedrijf 25 jaar campers in het premium segment bouwt.

Dit jubileum wordt zoals gebruikelijk gevierd met een speciaal jubileummodel. Carthago heeft hiervoor een camper uit de populaire Chic C-Line gekozen.

Het jubileummodel wordt in januari gepresenteerd op de CMT 2017 in Stuttgart. Deze beurs is een combinatie van een toeristische beurs en een caravan- en camperbeurs, en wordt daarom door veel merken aangegrepen om de zogenaamde “voorjaarsmodellen” te introduceren.

Carthago noemt het jubileummodel de “Chic C-Line I Edition 25”. De camper is gebaseerd op de 4.9 indeling uit de Chic C-Line serie. Dit is één van de populairste modellen van Carthago. Met een lengte van 7,45 meter is biedt dit model alle ruimte. Achter zien we 2 eenkele bedden, een badkamer met separate douchecabine, een praktische hoekkeuken, dubbele bodem met extra veel bergruimte en een ruime zitgroep. De maximaal toelaatbare massa van 4,5 ton zorgt voor een riant laadvermogen maar noodzaakt ook tot het bezit van een rijbewijs C(1). Uiteraard wordt het jubileummodel door Carthago voorzien van allerlei extra’s. Het prijsvoordeel voor de klant zal volgens Carthago daardoor zo’n 10.000 euro bedragen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel