Carthago fabriek in Odranci bouwt 15.000e camper

Carthago fabriek Slovenië

De 15.000e camper uit de Sloveense Carthago fabriek

ZOETERMEER – De campers van het Duitse topmerk Carthago worden niet alleen in het Duitse Aulendorf gebouwd, er is sinds lange tijd ook een fabriek van Carthago in het Sloveense Odranci.

Daar is sinds bijna 10 jaar een productiefaciliteit van Carthago gevestigd, welke in de loop der jaren steeds is uitgebreid en waar een steeds groter aantal modellen uit het programma van Carthago wordt gebouwd.

Uiteraard worden ook de Carthago campers die in Slovenië worden gebouwd, vervaardigd onder dezelfde kwaliteitscriteria als die van de Duitse Carthago fabriek. De fabriek in Odranci heeft een oppervlakte van 20.500 m², er wordt momenteel gebouwd aan een uitbreiding met nog eens 1500 m². Hier bouwt Carthago de chic c-line, c-tourer en de c-compactline. Ook de campers en buscampers van Malibu, het dochtermerk van Carthago, worden in de Sloveense fabriek gebouwd.

Carthago fabriek SloveniëDeze fabriek had onlangs een heuglijk feit te vieren, namelijk de productie van de 15.000e in Slovenië gebouwde Carthago camper.

Het betreft een Carthago chic c-line I 4.9, die aan een Duitse klant zal worden afgeleverd.

Like dit artikel
Tweet dit artikel