Carthago Liner for Two

Carthago Liner for Two

De rondzit van de nieuwe Carthago Liner for Two

Ook Carthago gaat een specifiek voor 2 personen ontwikkelde integraal camper op de markt brengen. Net als bij Hymer, dat met de DuoMobil hoge ogen gooide, betreft het een camper in het luxere segment.

De nieuwe Carthago camper gaat Liner for Two heten. Omdat hij begin volgend jaar op de markt wordt gebracht, zal hij medio januari hoogstwaarschijnlijk ook op de CMT in Stuttgart te zien zijn.

Hoewel de nieuwe Liner for Two de nodige overeenkomsten met de Carthago Chic E-Line heeft, wordt hij echt als zelfstandige serie op de markt gebracht. In tegenstelling tot de Hymer Duomobil komen er ook meerdere indelingen.

Carthago Liner for Two De eerste indeling heeft een echte rondzit. Hierbij gaat het niet om een U-zit zoals we vaak zien, maar een echt rondlopende zit. De zit bevindt zich achterin de camper. Doordat er aangrenzend aan die zit, tegen de middenkeuken aan, nog een extra bankdeel is geplaatst beslaat de rondzit een hoek van bijna 360 graden. Eventueel kan dat bankdeel nog worden verlengd, zodat het een chaise longue vormt. Een soortgelijk zitgroep zagen we een tijd geleden ook al in een aantal Carthago Mondial alkoof campers.

Carthago Liner for Two Het hefbed boven de cabine is in één deel uitgevoerd, maar bestaat in feite uit twee enkele bedden. Achter de pilotenstoelen bevinden zich een paar lage kasten, en de riante opstap naar het hefbed. Iets meer naar achteren bevindt zich de zeer ruime badkamer, voorzien van hoge kledingkast en separate douche. De camper biedt een enorme leefruimte, maar is desondanks slechts 7.80 m. Bovendien is hij voorzien van een grote garage. Uiteraard heeft ook de ‘Liner-For-Two’ de bekende dubbele bodem met hoogwaardige isolatie en veel opbergruimte.

Like dit artikel
Tweet dit artikel