Centraal stofzuigsysteem van Dometic

Centraal stofzuigsysteem van Dometic

Centraal stofzuigsysteem van Dometic

ETTEN-LEUR – Helaas ontkom je er ook op vakantie niet altijd aan, de caravan of camper moet op zijn tijd worden schoongemaakt. Bij dat schoonmaken hoort ook stofzuigen.

Natuurlijk gaat niet iedereen een (compacte) stofzuiger meenemen op vakantie, maar voor wie wat meer ruimte heeft zijn er ook mogelijkheden om een centrale stofzuiger in te bouwen.

Dat zou het centrale stofzuigsysteem CV 2004 van Dometic kunnen zijn. Dit is namelijk heel compact, het formaat is vergelijkbaar met een schoenendoos zodat deze in de meeste caravans of campers wel een plekje kan vinden. Voor het stofzuigen zelf komt er dan één centraal aansluitpunt in het zicht. Dit aansluitpunt is relatief klein en daardoor niet storend.

Zodra de stofzuigerslang in die opening wordt gestoken start de stofzuiger geheel automatisch, en als de slang er weer uit wordt gehaald schakelt het toestel ook weer automatisch uit. Het innovatieve drievoudige filtersysteem zorgt er bovendien voor dat niet alleen de caravan of camper, maar ook de lucht efficiënt wordt gereinigd.

Dometic VacportHet centrale stofzuigersysteem van Dometic heeft een adviesprijs van 349 euro en wordt geleverd met een slang van 12 meter en de benodigde accessoires.

Voor 99 euro is ook een optionele VacPort verkrijgbaar, dat is een vast geplaatste zuigmond die bij elkaar geveegd stof opzuigt.

Like dit artikel
Tweet dit artikel