Noviteiten bij Canvas Holidays kampeervakanties

kampeerzaken.nlCanvas Holidays kampeervakanties biedt naast nieuwe campings en een nieuwe brochure ook de nodige noviteiten voor kampeerders die een chalet, stacaravan of tent willen huren. Met nieuwe campings in Portugal, Italië en Nederland, een nieuwe luxe chaletaccommodatie in de omgeving van Parijs en uitbreiding van het aantal stacaravans in Zuid-Europa met airco en veranda’s biedt Canvas Holidays de kampeerders weer veel noviteiten in 2007.
 Canvas Holidays richt zich al meer dan 40 jaar op verzorgde kampeervakanties in luxe bungalowtenten en stacaravans. Die staan op ca. 100 campings in Frankrijk, Portugal, Spanje, Italië, Kroatië, Luxemburg, Oostenrijk, Duitsland, Zwitserland en Nederland. Nieuwe kampeerbestemmingen in 2007 zijn Portugal (Algarve), Italië (Gardameer en Toscane) en Nederland (Landal Rabbit Hill, Apeldoorn).
Luxe chaletaccommodatie bij Disneyland Parijs
In de nabijheid van Disneyland Parijs biedt Canvas Chalets Deluxe aan op camping La Croix du Vieux Pont (Berny Rivière. Frankrijk): 7-persoons accommodaties op twee woonlagen, voorzien van riante woon-/eetkamer met openslaande deuren, TV/DVD-speler, keuken met afwasmachine en ruime badkamer met ligbad.
Géén stacaravan dus, maar een compleet vakantiehuisje, op een ideale locatie als uitvalsbasis voor trips naar Disneyland of het centrum van Parijs.
Omdat de kampeergast steeds meer luxe verwacht zijn er vorig jaar al nieuwe luxere typen stacaravans geïntroduceerd en in 2007 zal men opnieuw meer stacaravans met veranda’s en airco aantreffen. Op campings met Mini Hoopi kinderclubs in Frankrijk en Zuid-Europa zijn de stacaravans bovendien voorzien van een setje kindermeubilair.
De nieuwe 2007 brochure van Canvas Holidays kan worden besteld via www.canvasholidays.nl, of telefonisch via 0900-8824 (€ 0,20 per minuut). Op dit nummer kan men ook terecht voor reserveringen.

Like dit artikel
Tweet dit artikel