Challenger Graphite actiemodellen met speciale indeling

Challenger Graphite 2017

Twee nieuwe, originele indelingen bij de Challenger Graphite actiemodellen in voorjaar 2017

STUTTGART – De Franse camperproducent Challenger zal op de CMT Stuttgart in de vorm van de twee speciale „Graphite“ actiemodellen ook direct twee nieuwe indelingen presenteren.

Deze nieuwe indelingen, de 367 GA en 378 XLB, kenmerken zich allebei door een modulair opgebouwde zitgroep die de camper een veel betere ruimtelijke indruk geeft.

Tijdens de rit heb je achter de twee voorstoelen de beschikking over 2 in rijrichting geplaatste stoelen. Op de camping of camperplaats kun je die stoelen ombouwen tot 2 comfortabele langsbanken. Door het ontbreken van dwarsbank is er een veel betere ruimtelijke indruk. Om makkelijk naar de cabine te kunnen lopen, kan de helft van de tafel naar behoefte worden ingeklapt. Boven de zitgroep is een tweepersoons hefbed van 190 x 140 cm geplaatst, dat je via een druk op de knop kunt laten zakken.

De 367 GA indeling heeft achterin de camper 2 enkele bedden, terwijl de 378 XLB een in hoogte verstelbaar centraal geplaatst bed. Bij beide indelingen kun je de garage niet alleen bereiken via luiken in de zijden, maar ook via een luik in de achterwand. Verder heeft Challenger voor de „Graphite“ modellen ook de keuken en was/toiletruimte opnieuw ingericht. Challenger voert de „Graphite“ actiemodellen verder uit met het „Salinas“ meubeldecor en „Mimosa“ stoffering.

Beide modellen zijn 7,46 m lang, worden gebouwd op een Fiat Ducato met een 130 pk dieselmotor en kosten exclusief BPM 55.990,- euro. Ze zijn leverbaar in voorjaar 2017.

Like dit artikel
Tweet dit artikel